Úticél
Érkezés
Távozás
Hotel QuirinaleHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 164 Euro-tól
Hotel AdrianoHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 147 Euro-tól

Vásárlás Rómában

Via dei Condotti

A spanyol lépcső aljánál kezdődő, és a Via del Corsonál végződő, párhuzamosan futó utcák, a Via Condotti, a Via Borgognona és a Via Frattina Róma "legdivatosabb" bevásárlóutcái. Köztük a legnagyobb presztizsű a szép és gazdag utca, a Via Condotti. Olyan márkák üzletei vannak itt, mint az Armani, a Prada, a Versace, a Dolce, a Gabbana, a Gucci, a Valentino, stb. A Via dei Condotti korábban arról is ismert volt, hogy csupán azért is fizetni kellett, ha valaki betért egy üzletbe, és nem is vásárolt, ma már azonban minden üzleten kinn van az "ingresso gratuito" jelzés, így szét lehet nézni, vásárlási kötelezettség nélkül. Az elegáns üzletekben elsősorban az igen vastag pénztárcával rendelkezők találhatnak maguknak ruhanemüket.

Eljutás: A Via dei Condotti, és a vele párhuzamosan futó utcán a spanyol lépcsőnél találhatók. Metró: A-vonal: Spagna megálló. Busz: Terminitől: 175, 492 a Via del Tritone megállóig. A Vatikántól: 62-es busz a Via del Tritone megállóig. A Trasteverétől: 8-as villamossal a Largo Argentina megállóig, majd 62-es busszal a Via del Tritone megállóig.

Szállás Róma - Via dei Condotti

 

Campo de' Fiori

A Campo de' Fiori szépsége, és hangulata miatt önmagában is megtekintésre érdemes, több étterme, és pubja rendkívül népszerű az éjszakai életbe induló fiatalok körében. A Pizza Navonához közel található Campo de' Fiorint található Róma legrégibb piaca, ahol zöldségeket, gyümölcsöket, és virágokat lehet vásárolni. Vasárnap kivételével minden reggel nyitva tart. A Piazza Navona környékén a művészeteket kedvelőknek is érdemes kalandozni: a környező utcákban művészeti galériákat, régiségboltokat lehet megtekinteni, ill. vásárolni bennük.

Eljutás: Buszjáratok: 62, 64, 70, 81, 87, 115, 116, 186, 492, 628. Villamos: 8-as.

Szállás Róma - Campo de' Fiori piac

 

Via del Corso

A csak Corsoként emlegetett, teljesen egyenes utca Róma történelmi városközpontját szeli át. A Piazza del Popolótol a Piazza Veneziaig futó Corso a rómaiak, és a turisták körében is igen népszerű, számos híres, és népszerű bolt, izgalmas, és viszonylag olcsó üzletek helye, a bevásárlókörútra induló fiatalok kihagyhatatlan utcája. A Via del Corson elérhető árakon lehet római divatcikkeket, szuveníreket vásárolni.

Szállás Róma - Via del Corso

 

Moriondo & Gariglio

A Moriondo & Gariglio az édesszájúak kedvenc helye Rómában: a csokoládék, és egyéb édességek hihetetlen választéka található itt, és Róma legfinomabb csokoládéja kóstolható.

Eljutás: Cím: Via di Pie' di Marmo 21-22. Buszjáratok ide: 40, 46, 64, 119

Szállás Róma - Moriondo & Gariglio

 

Oviesse

Az Oviesse a legjobb hely azoknak, akik Rómában, elérhető árakon szeretnék megújítani a ruhatárukat divatos, és igen jó minőségű divatcikkekkel. Férfiak, nők, és gyermekek számára is nagy választékban vásárolhatók itt ruhaneműk. Parfűm-, és ékszerrészlege is van.

Eljutás: Cím: 74 Piazzale della Radio

Szállás Róma - Oviesse

 

Bevásárlóközpontok Rómában

Akik egy római bevásárlóközpontot szeretnének megtekinteni, ill. ilyen módon vásárolni, azoknak Róma két nagy bevásárlóközpontja, a Cinecitta Due Centro Commerciale (eljutás: A metróvonal - Cinecitta megálló) kb. 100 üzlettel, és az I Granai (eljutás: B metróvonal: Granai megálló) kb. 150 üzlettel ajánlható. A Cinecitta Due Centro Commerciale Róma első nagy bevásárlóközpontjába, ahol minden kapható, amire csak a fogyasztói társadalom polgárai vágyhatnak, ezen felül szolgáltató egységek, mint például fodrász vagy ruhatiszító, is találhatók itt. Az I Granai főleg remek, és hatalmas választékot nyújtó ruházati boltjai miatt kiemelkedő, férfidivatárúházakból pl. igen sok van itt.

Hívjon minket!
+36 1 801 2100Bécsi szállodák
© 2024. | Minden jog fenntartva

Főoldal | Adatvédelem | Külföldi szállodák | Kapcsolatfelvétel